Αρχική ΑΠΟΨΕΙΣ Η περιποίηση προσώπου κατά τη διάρκεια της καραντίνας

Η περιποίηση προσώπου κατά τη διάρκεια της καραντίνας

Σ

Το skincare είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μας και αφορά στην καθαριότητα αλλά και στην περιποίηση του προσώπου μας γενικότερα. Ένα πράγμα που αξίζει να προσέξουμε αυτή την περίοδο λιγάκι παραπάνω, είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθούμε για το σωστό  skincare προσώπου στο σπίτι , κατά την περίοδο της καραντίνας. 

Mirror selfie by Sasa Khalisa.jpg

Αν λοιπόν αυτή την εποχή έχεις λιγάκι παραπάνω χρόνο για τον εαυτό σου, είναι καλό να τον αφιερώσεις στον σωστό τρόπο με τον οποίο φέρεσαι στο δέρμα σου. Παρακάτω θα δούμε τα κατάλληλα βήματα αλλά και τα προϊόντα που χρειάζεται κάθε γυναίκα στη skincare ρουτίνα της. 

Ένα πρώτο βήμα αφορά στον καλό καθαρισμό! Πλέον οι millennials συνηθίζουν να χρησιμοποιούν τον όρο double cleansing, που αναφέρεται σε ένα διπλό καθαρισμό της επιδερμίδας, με τα εξής steps:

  • Βαθύς καθαρισμός με ειδικό σαπούνι
  • Καθαρισμός με micellar

Το επόμενο βήμα αφορά στα κατάλληλα serums και τις ιδανικές κρέμες προσώπου για τον τύπο της επιδερμίδας σου. Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι η πιο καλή κρέμα είναι αυτή που ταιριάζει στις ανάγκες του δικού σου δέρματος και όχι απαραίτητα η πιο ακριβή! Ανακάλυψε μια μεγάλη ποικιλία σε επιλογές και διάλεξε την ιδανική κρέμα προσώπου για σένα! Ακολούθησε τη σειρά serum-κρέμα ενυδάτωσης, ώστε να κλειδώσεις όλη την υγρασία που χρειάζεται η επιδερμίδα σου. 

5205962000555.jpg

Εξίσου σημαντικό βήμα είναι οι μάσκες ομορφιάς, που ανήκουν σε διάφορες κατηγορίες, όπως οι πιο κλασικές που αφορούν στην ενυδάτωση του δέρματος. Μπορείς να βρεις μια μεγάλη ποικιλία σε επιλογές όπως Apivita, Pantenol Extra, Vichy και δεκάδες ακόμη brands που ταιριάζουν με τις ανάγκες σου και θα σε εκπλήξουν ευχάριστα! 

5200312241435.jpg

Επίσης σημαντικά για το skincare προσώπου είναι και τα προϊόντα που αφορούν στην περιποίηση της περιοχής των ματιών. Αυτά μπορεί να είναι κρέμες αλλά και λαδάκια ματιών, για extra ενυδάτωση και φροντίδα!
Αν ψάχνεις κι εσύ τις καλύτερες επιλογές σε προϊόντα skincare, επισκέψου το ηλεκτρονικό φαρμακείο Drug and Drop και επίλεξε όλα αυτά που ταιριάζουν στην επιδερμίδα σου, μέσα από μια μεγάλη συλλογή και brands και εμπλουτισμένες κατηγορίες.

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here