Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Η Απάντηση στην Απάντηση…..

Η Απάντηση στην Απάντηση…..

Σ

Συνεχίζεται ο πόλεμος ανακοινώσεων της προέδρου του πολυκοινωνικού με την παράταξη Λαμπάκη .

Ποϊραζίδου:Η Επέλαση της ψευτιάς (ΕΔΩ) “Πόλη&Πολίτες”: Αδικία και η εργασιακή “επίθεση” από την κα Ποϊραζίδου(ΕΔΩ)

Το νέο ΔΤ της κας Ποϊραζίδου

Συνεπής σε όσα δήλωσα σε πρόσφατη ανακοίνωση μου, αναφορικά με τα ασύστολα ψέματα του πρώην αντιδημάρχου Φερών κ. Γκότση, δίνω στη δημοσιότητα τα πρώτα συγκριτικά στοιχεία που αφορούν την στελέχωση των δομών και υπηρεσιών του Πολυκοινωνικού των Φερών.

Οι αριθμοί πιστοποιούν απόλυτα την πρόθεση και απόφαση της Δημοτικής αρχής και του Δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη, για αναβάθμιση των υποδομών καθώς και την ποιοτική και ποσοτική αναδιάρθρωση των υπηρεσιών με στόχο την επάνοδο της ευαίσθητης περιοχής των Φερών στην ανάπτυξη σε όλους τους τομείς.

Στόχος για το 2021, είναι εκμεταλλευόμενοι όλα τα διαθέσιμα προγράμματα, να αυξήσουμε το προσωπικό και τις υπηρεσίες μας ακόμη περισσότερο.

Θα ακολουθήσουν πολλά ακόμη ενδιαφέροντα στοιχεία για το “ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ” την “ΣΙΤΙΣΗ” κ.α που θα αποκαταστήσουν την αλήθεια, διαψεύδοντας τους ψεύτες παραγοντίσκους και πολιτικάντηδες, που προσπαθούν να παίξουν τον ρόλο του προστάτη των Φερών.

Καλούμε και πάλι τον κύριο Γκότση, αν διατηρεί ίχνος αξιοπρέπειας, είτε να διαψεύσει τεκμηριωμένα τα στοιχεία που παραθέτουμε, είτε να ζητήσει συγνώμη δημόσια για την διαστρέβλωση της αλήθειας που επιδιώκει.

Άλλως, θα αποτελεί όνειδος για την δημοτική παράταξη που ανήκει και το κόμμα που υπηρετεί.

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΦΕΡΩΝ


ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2019ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2020
ΚΑΠΗ11
ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ511
ΜΑΓΕΙΡΕΙΑ15
Α’ ΠΑΙΔΙΚΟΣ34
Β’ ΠΑΙΔΙΚΟΣ34
ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΠΕΠΛΟΣ22
ΚΔΑΠ23
ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ02
ΣΥΝΟΛΟ :1732Τα οχήματα στο Πολυκοινωνικό Φερών το 2019 ήταν δύο (2). Σήμερα είναι τρία (3) και σε 10 ημέρες θα αυξηθούν σε τέσσερα (4)

Αλεξάνδρα Ποϊραζίδου

Πρόεδρος Δ.Σ. Πολυκοινωνικού Δήμου Αλεξανδρούπολης

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here