Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Ευχαριστήρια επιστολή Δημοσχάκη στον Ρούφο

Ευχαριστήρια επιστολή Δημοσχάκη στον Ρούφο

Σ

Η Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας του ΠΓΝΑ αποτελεί απαραίτητο επιστημονικό εργαλείο για τον Έβρο και την Θράκη. Συγχαρητήρια επιστολή προς τον Διοικητή του ΠΓΝΑ.

Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε ο Βουλευτής κι Επίτιμος Αρχηγός της Ε.Α., Αναστάσιος Δημοσχάκης προς τον Διοικητή του ΠΓΝΑ Βαγγέλη Ρούφο γιατί οίκοθεν αντιμετώπισε προβλήματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία της Μονάδας Μεσογειακής Αναιμίας του Νοσοκομείου Αλεξ/πολης.

Υπογράμμισε ότι η γόνιμη συνεργασία τους, είχε ως αποτέλεσμα να ικανοποιηθούν τα γραπτά αιτήματα του Καθηγητού Αιματολογίας Γιάννη Κοτσιαννίδη, που αφορούσαν στην υλικοτεχνική και στην στελεχιακή ενίσχυση της Μονάδας. 

Τέλος, δήλωσε ότι μετά την υγειονομική κρίση θα πρέπει να ενώσουν και πάλι τις δυνάμεις τους ενώπιον του αρμοδίου Υπουργείου προκειμένου η Μονάδα να αναβαθμιστεί ώστε να συνεχίσει να ξεχωρίζει σε πανελλαδικό επίπεδο για τις εξειδικευμένες υπηρεσίες υγείας & προστασίας που παρέχει. 

Ακολουθεί αναλυτικά η επιστολή : 

Αγαπητέ Διοικητά,

Εκφράζω την χαρά μου για την άμεση ανταπόκριση που επιδείξατε ως κεντρικός Οργανισμός για τα λειτουργικά προβλήματα της Μονάδας Μεσογειακής Αναιμίας του ΠΓΝΑ, όπως αυτά αποτυπώθηκαν στην γνωστή σχετική επιστολή του Καθηγητού Αιματολογίας, Γιάννη Κοτσιαννίδη.

Η συνεννόηση & η συνεργασία έφερε γόνιμο αποτέλεσμα για την βελτίωση των όρων περίθαλψης των συμπολιτών μας που πάσχουν από Μεσογειακή Αναιμία.

Δεσμεύομαι ότι σε επίκαιρο χρόνο & κυρίως μετά το πέρας της πανδημίας ότι θα ενώσουμε ενώπιον του αρμοδίου Υπουργείου εκ νέου τις δυνάμεις μας προκειμένου η Μονάδα του ΠΓΝΑ να αναβαθμίσει την λειτουργία της ώστε να αποτελεί πρότυπο μεταξύ των ομοειδών μονάδων στην Χώρα μας. 

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here