Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Ετοιμάζεται να διεκδικήσει το δήμο Διδυμοτείχου ο Κώστας Πιτιακούδης

Ετοιμάζεται να διεκδικήσει το δήμο Διδυμοτείχου ο Κώστας Πιτιακούδης

Σ

Έρχεται το Σεπτέμβρη στο Διδυμότειχο και ανακοινώνει τη υποψηφιότητα του.

Ο δημοσιογράφος Κώστας Πιτιακούδης δεν κρύβει πλέον στους φίλους του την πρόθεση του να διεκδικήσει τον δήμο Διδυμοτείχου ως υποψήφιος δήμαρχος.

Την παρουσία του στον νομό την έχει κάνει έντονη με το site evros-news,  το οποίο διαχειρίζεται από τη Αθήνα όπου διαμένει . Στο Διδυμότειχο ήδη φίλοι του οργανώνουν την κίνηση, καθοδηγούμενοι φυσικά από τον ίδιο , χωρίς όμως μέχρι τώρα να έχουν κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση .

Ο κ. Πιτιακούδης είναι φίλος του Άκη Γεροντόπουλου ,  είχε την ευθύνη του γραφείου τύπου όταν ο κ. Γεροντόπουλος ήταν υφυπουργός εξωτερικών . Είναι πολύ κοντά στον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά με τον οποίο διατηρεί άριστες σχέσεις,  χωρίς να είναι απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη με του οποίου το περιβάλλον τα πάει καλά .

Δεν γνωρίζουμε βεβαίως τι θα κάνει η Ν.Δ με τον σημερινό δήμαρχο Παρασκευά Πατσουρίδη τον οποίο στήριξε και στηρίζει , κι αν ο κ. Πιτιακούδης καταφέρει να γίνει ο εκλεκτός της Ν.Δ . Σίγουρο είναι όμως ότι ο σημερινός δήμαρχος,   έχει μεγάλη αμφισβήτηση από στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αφού  πολλές υποψηφιότητες οι οποίες εμφανίζονται στο Διδυμότειχο  προέρχονται  από στελέχη του ιδίου με αυτόν πολιτικό χώρο .

 

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here