Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Επίσκεψη αντιπροέδρου ΟΚΑΝΑ στον διοικητή του Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης

Επίσκεψη αντιπροέδρου ΟΚΑΝΑ στον διοικητή του Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης

Σ

Την Παρασκευή 26/03/2021 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του Αντιπρόεδρου του ΟΚΑΝΑ κ. Αθανάσιου  Δημητριάδη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου συνομίλησε με το Διοικητή  του Π. Γ. Ν. Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελο Ρούφο και την ψυχίατρο της Μονάδας Ολοκληρωμένης  Θεραπείας της Εξάρτησης (ΜΟΘΕ) του Ο.Κ.Α.Ν.Α., κα Γεωργία Γκότση . 

Στο πλαίσιο των συζητήσεων, διαπιστώθηκαν η άψογη συνεργασία της Διοίκησης του Π. Γ. Ν. Αλεξανδρούπολης με τον Οργανισμό, καθώς και η απρόσκοπτη αρωγή στην ομαλή λειτουργία της  Μονάδας. Ο Αντιπρόεδρος του Οργανισμού ευχαρίστησε τον Διοικητή κ. Ευάγγελο Ρούφο για την  ουσιαστική συνδρομή του και την αναγνώριση του έργου της Μονάδας. 

Ο κ. Δημητριάδης συναντήθηκε επίσης και με τα στελέχη της Μονάδας Ολοκληρωμένης Θεραπείας της  Εξάρτησης (ΜΟΘΕ) του Ο.Κ.Α.Ν.Α., η οποία είναι ενταγμένη στο Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης όπου ενημερώθηκε για τη λειτουργία της ΜΟΘΕ καθώς επίσης και για την απουσία λίστας αναμονής εισαγωγών  στο θεραπευτικό πρόγραμμα του ΟΚΑΝΑ, αλλά και την έμφαση που δίνεται στον πυλώνα της κοινωνικής  επανένταξης. Τέλος, έγινε ιδιαίτερη μνεία στην επιτυχή αντιμετώπιση της Ηπατίτιδας C, μέσα από μια  συστηματική διαδικασία διενέργειας anti-HCV ελέγχων στους ωφελούμενους της ΜΟΘΕ και άμεσης  ένταξης των ωφελουμένων σε θεραπευτική αγωγή σε συνεργασία με το Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης. 

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here