Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΟΥΔΗ: “Δεν είσαι άντρας, δε φοράς παντελόνια”

ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΟΥΔΗ: “Δεν είσαι άντρας, δε φοράς παντελόνια”

Σ

Δεν είναι μόνο τα κόκκινα ρούχα της φωτιάς που φοράει η κ. Ελένη Δημούδη, περιφερειακή σύμβουλος της παράταξης Παυλίδη. Μέσα της είναι πραγματική κόκκινη λάβα και όταν ξεχειλίζει, καλύτερα να μην είσαι κοντά της. Όταν μάλιστα έχει και δίκιο, καλύτερα να εξαφανιστείς από δίπλα της, γιατί δε σε σώζει τίποτα. Ηφαίστειο πραγματικό η Ελένη! 

Η Ελένη Δημούδη εκτός από φορέματα της φωτιάς, φοράει και παντελόνια. Και το αποδεικνύει κάθε φορά που θα της δοθεί η ευκαιρία. Κυρίως όμως στα περιφερειακά συμβούλια. Εκεί στις τοποθετήσεις της, το συμβούλιο παίρνει φωτιά.

Ότι δε μασάει στην κυριολεξία, το γνωρίζαμε από καιρού. Και δε “μάσησε” ούτε στο περιφερειακό συμβούλιο της Τετάρτης, όταν θεώρησε ότι προκλήθηκε από συνάδελφό της περιφερειακό σύμβουλο της ίδιας παράταξης, ο οποίος στην τοποθέτησή του, είπε χαρακτηριστικά την εξής φράση: “Η αντιπολίτευση και η όψιμη αντιπολιτευόμενη” φωτογραφίζοντάς την στην ουσία κι αυτό διότι προηγουμένως η κ. Δημούδη είχε θέσει ερωτήματα στα οποία δεν πήρε απαντήσεις, ούτε από τον κ. Παυλίδη, ούτε απο τον κ. Εξακουστό.

Τι ήθελε και τα είπε ο κ.  Βενετίδης. Ποιος είδε την Ελένη και δεν τη φοβήθηκε. Τον περίμενε λοιπόν στη γωνία, του κυλικείου και του τα έψαλλε άγρια,  με τον Παυλίδη να ακούει άναυδος χωρίς να παρεμβαίνει και τον κ. Βενετίδη να μένει άγαλμα στην κυριολεξία, χωρίς να ξέρει τι να απαντήσει, παρα μόνο να προσπαθεί να δικαιολογήσει τη “γκάφα” του.

Είμαι περιφερειακή σύμβουλος και τοποθετούμε και ψηφίζω κατά συνείδηση…. εσύ μπορείς να μου πείς τι είσαι;” του είπε η κ. Δημούδη, εξαγριωμένη.

Έχω το θάρρος της γνώμης μου και θα τη λέω όποτε γουστάρω” συνέχισε.

Ο κ. Βενετίδης προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, λέγοντας πως δεν εννοούσε την ίδια αλλά άλλο πρόσωπο, εις μάτην όμως.

Η “ωραία” Ελένη είχε ήδη ξεχειλίσει ήδη και βλέποντας το συνάδελφό της να προσπαθεί να υπεκφύγει, άναψε περισσότερο, ως πραγματική ηφαιστειακή λάβα και παρολίγον να είχαμε τραγωδία!!!!

Σα δεν ντρέπεσαι, δε φοράς παντελόνια” και άλλα που δεν είναι της ώρας.

Βαριές κουβέντες … !!!

Άρχισαν τα όργανα στην παράταξη και ποιος ξέρει τι χορούς θα χορεύουν όλοι τους.

Ες αύριον τα σπουδαία!

Σ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ότι κι άν δείς ,ότι κι άν κάνεις ,κάποιοι θα σε κατηγορήσουν αργότερα .Είτε γιατί τόλμησες περισσότερα απο όσα επέτρεπε ο φόβος τους είτε γιατί δεν τόλμησες όσα υπαγόρευε η απερισκεψία τους.Το άσχημο δε απο όλα αυτά είναι ότι ,θα πρέπει στην συνέχεια να “λογοδοτείς” σε αυτούς που ίσως δεν κατάλαβαν τίποτε .
    ‘Ενας φοβισμένος και τρομαγμένος (άνευ παντελονιών) περιφερειακός σύμβουλος.Βενετίδης Κώστας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here