Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Βουλευτής της ΝΔ «καρφώνει» την κυβέρνηση.

Βουλευτής της ΝΔ «καρφώνει» την κυβέρνηση.

Σ

Σε μια δήλωση που ευθέως αμφισβητεί την κυβερνητική απόφαση για κλείσιμο του λιανεμπορίου στη Θεσσαλονίκη προέβη ο Στράτος Σιμόπουλος, Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ, ο οποίος ζήτησε… να εξηγηθεί η απόφαση και να ενισχυθούν τα μέτρα στήριξης.
Στη δήλωσή του αναφέρει τα εξής:
«Χθες βράδυ η κυβέρνηση πήρε τη δύσκολη απόφαση αναστολής του ανοίγματος της Δευτέρας για το λιανεμπόριο στη Θεσσαλονίκη, στην Αχαΐα και στην Κοζάνη. Ο εμπορικός κόσμος αντιδρά, έχοντας να αντιμετωπίσει εκτός από το πολυήμερο lockdown και το κόστος για ένα «άνοιγμα» που δεν θα γίνει. Ταυτόχρονα δεν μπορεί να κατανοήσει τι άλλαξε σε μια ημέρα και το «άνοιγμα» έγινε «αναστολή».
Θεωρώ ότι οφείλεται μια εξήγηση στους εμπόρους, ενώ οι τελευταίοι πρέπει να αποφύγουν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας. Η πανδημία είναι παρούσα και μάλιστα σε μεγάλη έξαρση στις τρεις προαναφερθείσες πόλεις.
Παράλληλα οι παραγωγικοί φορείς του εμπορίου και οι βουλευτές, κυρίως της ΝΔ, πρέπει να ζητήσουμε ώστε για το τοπικό αυτό lockdown να υπάρξει ειδική οικονομική στήριξη από την κυβέρνηση που έχει αποδείξει τη δυνατότητά της να “ακούει”».

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here