Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Από το Ορμένιο στα Δίκαια και στο Ειδικό σχολείο Ορεστιάδας ο Νίκος...

Από το Ορμένιο στα Δίκαια και στο Ειδικό σχολείο Ορεστιάδας ο Νίκος Παππάς

Σ

Ο υπουργός ψηφιακής πολιτικής Νίκος Παππά ξεκίνησε την περιοδεία του στον Έβρο από το Ορμένιο, από την αρχή του χάρτη της Ελλάδας όπως είπε . Ο κ. Παππάς επισκέφτηκε σπίτι όπου έχει τοποθετηθεί ψηφιακός δέκτης ,από το πρόγραμμα του υπουργείου για πρόσβαση στα τηλεοπτικά κανάλια από όλους τους κατοίκους . Στη συνέχεια στο καφενείο του χωριού συνομίλησε με κατοίκους και για τα άλλα προβλήματα που τους απασχολούν .

Στη συνέχεια ο Νίκος Παππάς μετέβη στα Δίκαια στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του πρώην δήμου Τριγώνου όπου και εκεί συνομίλησε με τους κατοίκους .

Ο υπουργός αναφέρθηκε στην απόφαση της κυβέρνησης να υπάρχει ισότητα στην παροχή υπηρεσιών σε όλους τους κατοίκους, ανεξαρτήτως  περιοχής , χρώματος, Θρησκείας. Και στα Δίκαια επισκέφτηκε κατοικία όπου ήδη έχει εγκατασταθεί  δορυφορική κεραία .

Τελευταίος σταθμός της περιοδείας στον βόρειο Έβρο του υπουργού , το ειδικό επαγγελματικό γυμνάσιο Ορεστιάδας . Όπως γράψαμε (ΕΔΩ) χθες , οι μαθητές του δεν κατάφεραν να τον δουν όταν κατέβηκαν στην Αθήνα . Ο κ. Παππάς μοίρασε δώρα στα παιδιά με τα οποία συνομίλησε , ενώ στην αρχή ευχαριστώντας την διευθύντρια που τον υποδέχθηκε , είπε ότι είναι χρέος της πολιτείας να δίνει ίσες ευκαιρίες σε όλους τους πολίτες .

Τον υπουργό συνόδευε ο Γ.Γ του υπουργείου κ. Μαγγλάρας , ο διευθυντής του πολιτικού του γραφείου κ. Σκούτας , οι βουλευτές του νομού , Ν.Γκαρα , Γ. Καϊσας , ο δήμαρχος Ορεστιάδας Β. Μαυρίδης , μέλη της Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου και υπηρεσιακοί παράγοντες του υπουργείου

Το βράδυ στις 8 ο κ Παππάς θα έχει ανοιχτή ομιλία-συζήτηση στην Αλεξανδρούπολη στο χώρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου .

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here